We kunnen er veel over zeggen, over de Talentendag die we op 25 januari samen met Energiek Zorgverzekeringen organiseerden, maar liever laten we jullie zelf aan het woord. Beelden zeggen meer dan 1000 woorden, have a look en proef de sfeer.  
 


 

Een dag samen met een groep leergierige dames, nieuwsgierig naar zichzelf en zorgzaam naar elkaar toe. Hier en daar confronterend of uit haar comfortzone, zoals we aan het einde van de dag ook terughoorden. Maar we zagen vooral veel enthousiasme “wat valt er nog veel te ontdekken”, trots “ja, dat ben ik en dat kan ik” en verbazing “zo was ik vroeger ook, waar is dat gebleven”.    

Evaluatie
Uit gesprekken op de dag zelf en uit de evaluaties blijkt dat jullie de dag gewaardeerd hebben. Met name het ochtenddeel werd door jullie als ‘inspirerend en vernieuwend’ ervaren en gewaardeerd met gemiddeld een 8,2. Daar zijn we heel blij mee en ook best een beetje trots op!!

Waardering ochtendprogramma: 8,2
Bijzonder sterk en inspirerend!; enig; erg leuke combinatie actrice en uitleg;  leuk, creatief en helder; kende boek al maar actrice verduidelijkte zeer goed. 

Waardering hele dag: 7,5
Inspirerend; ochtend vernieuwend, middag bekend; leuke opzet vooral interactieve aspect; interessant maar niet diepgaand; goed georganiseerd, bleef in flow; leuk, leerzaam en vriendelijk.

Leren van feedback
De workshops van een uur in de middag werden door een behoorlijk aantal van jullie als te kort ervaren om tot de gewenste diepgang te komen. Dat nemen we dus zeker mee als een verbeterpunt voor in de toekomst; liever één langere workshop in de middag dan 2 korte.

Met een algemene waardering van een 7,5 voor de hele dag zijn we bijna tevreden:) Geweldig dank voor alle feedback, het leert ons jullie behoeften nog beter kennen en motiveert om daarmee aan de slag te gaan. “Ga zo door” schreef een aantal van jullie en dat gaan we zeker doen.

Vervolg
Wat jullie verder van ons kunnen verwachten: meer introducties à la Typisch Jij! op diverse thema’s gecombineerd met een meer verdiepend en persoonlijk vervolg. Allemaal voorzien van een ‘female factor touch’; creatief, fris en resultaatgericht.

Speciaal voor jullie, de deelneemsters van de Talentendag, en andere professionals die inmiddels de Introductie Typisch Jij! gevolgd hebben organiseren we: 

19 april en 24 mei; Vervolgtraining Typisch Jij! : verdiepend vervolg op de Introductie. Vanuit persoonlijk inzicht en reflectie werken aan de eigen groei; bestaande kanten versterken en nieuwe benutten (€ 785,-  ex btw.; inclusief 20% korting deelnemers Talentendag; normaalprijs € 950,- ex btw) 

En houd ook onze agenda op de homepage in de gaten voor andere activiteiten.  

Dank je wel
Tot slot dank ik graag nog Marije van Energiek voor de fijne samenwerking, de prachtige locatie Kameryck die de dag zo goed verzorgde (alleen maar ‘goeds’ in de evaluatie, dat is toch wel het vermelden waard), onze trainers Mirjana, Masha, Anita, Elly en Lotti voor hun deskundige inzet en tot slot jullie voor je enthousiasme en leergierigheid!!

 

Warme groet,

Anja