Talentendag

 

 

banner talentendag 300x400px

Maak kennis met jouw vrouwelijke talenten!
FemaleFactor en vrouwenzorgverzekeraar Energiek ontdekken op 25 januari samen met jou wat je vrouwelijke talenten zijn en waar je ontwikkelperspectieven liggen. Kracht begint bij zelfkennis. Leer bouwen aan wie je echt bent door te gebruiken wat je van nature al bezit.

Boor je talent aan
Op de Talentendag woon je een inspirerende introductie bij van Typisch Jij!-hoofdauteur en FemaleFactor-oprichtster Anja Beerepoot en communicatietrainer en actrice Mirjana Smolic. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om waardevolle workshops te volgen. Leer hoe je ‘je vrouwtje staat’ in leiderschap, spreek je persoonlijke kracht aan, leer effectief beïnvloeden, verdiep je in authentiek vrouwelijk leiderschap of ontdek jouw persoonlijke stijl en imago. Klik HIER voor het uitgebreide programma. De Talentendag is géén ladies only event; ook mannen zijn van harte welkom!

TIP: Talentendag voor bedrijven
Wil je je vrouwelijke medewerkers een goede start laten maken in 2013? Laat zien dat je serieus werk maakt van vrouwelijk talent. Aan het begin van het nieuwe jaar bieden FemaleFactor en Energiek bedrijven de mogelijkheid om hun medewerksters als team te laten deelnemen aan de Talentendag voor bedrijven. En als ultieme dagafsluiter kun je ervoor kiezen na afloop gebruik te maken van een speciaal Ladiesdiner. Lees HIER meer over de Talentendag voor bedrijven.
uitnodiging talentendag voor bedrijven

Radio
Luister HIER naar een interview met Anja op werken.fm over de Talentendag