Priesteres van de Godin – Marion Brigantia

[cols]
[col class=”2/3″]

[accordion]

[item title=”HERSTORY – PRIESTERES VAN DE GODIN; EEN EEUWENOUDE ROEPING”]

Soms heb je een sterk gevoel dat je iets moet doen, maar je weet niet precies wat…
Soms lijkt het wel of je je iets herinnert, als je een voorouderlijke plek bezoekt…
Soms ontmoet je anderen, die net zulke levenservaringen hebben als jij…
Soms voel je je zo anders, dan al de mensen in je omgeving…

De eerste keer dat ik in Glastonbury kwam, werd er iets in mij wakker. Het leek wel of alle puzzelstukjes in elkaar vielen. Het vinden van de Godin en het pad van de Priesteres was zowel een thuiskomen als het begin van een uitdagende en boeiende tocht.

Ik wil graag met je delen wat het leven van een Priesteres van de Godin inhoudt in de huidige tijd en hoe het verbindingen maakt door alle tijden heen, met een eeuwenoude traditie die door vele vrouwen, maar ook door mannen werd geleefd, beleefd en gevierd.

Mijn verhaal vertelt zowel mijn eigen zoektocht naar hoe ik mijn roeping tot Haar Priesteres heb beantwoord, als mijn verbinding met al diegenen die door de eeuwen heen zich door de Godin hebben laten leiden.

De priesteressen komen terug en dit is ons verhaal!

[/item]

[item title=”MARION”]

[/item]

[/accordion]

[/col]

[col class=”1/3 last”]

  Marion is een Priestess of Brighde-Brigantia en Avalon en Sister of Rhiannon. In 2009 verhuisde zij van Veldhoven naar Glastonbury, waar zij nu woont en leeft met haar partner en werkt als fulltime Priesteres. Marion is moeder van een volwassen dochter en zoon, wonende in Engeland en Nederland.   Marion reclaimed, viert en dient de Godin als Priesteres, elke dag van haar leven. Haar priesteressenwerk heeft vele vormen, zo co-organiseert zij de Goddess Conference in Glastonbury, samen met haar Priesteressen sister Katinka Soetens; geeft zij de drie jarige Brighde-Brigantia training in Avalon/Glastonbury, zowel als de internationale Brighde online cursus en workshops en cursussen in Engeland en daarbuiten.   Verder is zij ‘sacred guide’ voor wandelingen en tours in Avalon en Zuid-West Engeland en is zij beschikbaar voor ceremonies, workshops, oracle lezingen, heling en drumcirkels.   Publicaties Marion heeft digitaal twee werken uitgegeven:   – de jeugdroman ‘De Vlindergodin; een inwijdingsweg in de godinnentraditie’ en – ‘A journey from the Netherlands to Avalon: A personal story of death and rebirth based on: Innana’s journey to the Netherworld (English Edition)’.   Verder heeft zij de orakelset ‘The magical sisterhood of the Nine Morgens’ gecreëerd.   Door haar liefde, devotie en dienstbaarheid voor de Godin, wenst Marion om Haar liefde, licht, wijsheid, heling, overvloed, schoonheid en blijdschap (terug) te brengen in de wereld en in het leven van mensen.

[/col]

[/cols]

 

Skills

Posted on

30/03/2014