De terugkeer van het vrouwelijke – Nicole E. Zonderhuis

[cols]
[col class=”2/3″]

[accordion]

[item title=”HERSTORY – De terugkeer van het vrouwelijke – volgens de Mayakalender”]

We leven in de tijd van de profetieën. Zowel de Maya’s, Inca’s, Hopi en Tibetanen spreken ervan. We staan op de drempel van een nieuwe tijd. En natuurlijk willen we allemaal graag weten wat die nieuwe tijd ons zal brengen. Volgens Maya-kalender staat ons een verschuiving van mannelijke naar vrouwelijke waarden te wachten: “De terugkeer van het vrouwelijke wordt in profetieën van over de hele wereld voorspeld.”

Maar wat het vrouwelijke is, dat mogen we ons weer eigen maken. Wat je niet kent, zul je niet herkennen. Zoals de Mayas de schepen van de Spaanse veroveraars niet zagen naderen omdat ze nooit eerder grote schepen met zeilen hadden gezien. Zo zullen we het vrouwelijke niet herkennen. Christendom en de inquisitie hebben hun sporen achtergelaten; het getal 13, ronde vormen, de maan, gevoel, intuïtie, magie, natuurgeneeswijze, cyclische processen, geboorte én de dood….. het is allemaal taboe of ‘not done’ in deze tijd.
Maar dat gaat veranderen. Er staan ons gebeurtenissen te wachten die er voor zorgen dat we wel willen veranderen, of moeten veranderen. In de chaos die ontstaat – van loslaten van het oude en nog niet weten wat dan – zal juist de vrouwelijke intuïtie en de kracht van de Oermoeder de weg kunnen wijzen waar andere systemen falen.

Ze roept ons. Laten we naar haar luisteren.

[/item]

[item title=”….”]

[/item]

[/accordion]

[/col]

[col class=”1/3 last”]

foto invoegen

Nicole E. Zonderhuis Schrijfster, spiritueel leraar en coach Nicole E. Zonderhuis heeft vele jaren ervaring in het volgen van de golven van de 13 Manen Kalender. Met haar kennis van oude Maya’s en ervaring met hedendaagse Maya, de spirituele band met Guatemala en Mexico is Nicole 13 Manen Kalender expert van het eerste uur. Kijk voor de online cursussen en gratis meditaties op www.mayatzolkin.com

[/col]

[/cols]

 

Skills

Posted on

28/06/2014