Beste donateur, lezer van dit bericht,

21 dagen geleden begonnen we met de crowdfunding voor Herstory. De afgelopen dagen plaatste ik elke dag een korte samenvatting van elk verhaal op de social media en viel me weer op wat een mooie verhalen het zijn en hoe goed ze elkaar aanvullen. Samen vertellen ze een groter verhaal over de Moeder in al haar verschijningsvormen die haar plaats weer inneemt in de Cirkel van het Leven.

Vandaag ronden we het af met op dit moment 32 nieuwe donateurs (als jij ook Haar verhaal de ruimte wilt geven, het kan nog 10 uur! via https://www.voordekunst.nl/projecten/6779-herstory). Als dank kom je met je naam in het boek en er zijn ook andere leuke tegenprestaties.

Ben jij al donateur? Dan bedank ik je van harte! De komende tijd gaan we bekijken wat mogelijk is dankzij jouw hulp en het bedrag dat we al hadden. Ook wil ik de stilte en rust van de winter gebruiken om het laatste verhaal, mijn eigen verhaal, verder te doorleven en af te ronden. Met de wijsheid van nu lijkt het er op dat we de eerste helft van 2019 een begin kunnen maken met het uitgeven van Herstory.

Afronden Voor de Kunst
Voor het crowdfunden hebben we gebruik gemaakt van platform Voor de Kunst. De regels van Voor de Kunst zijn dat als je je doelbedrag niet haalt Voor de Kunst het bedrag teruggestort naar de donateur. Het biedt mij de gelegenheid om de komende week(en) alle donateurs persoonlijk per email te benaderen met de vraag of je het bedrag rechtstreeks naar onze Stichting FemaleFactor, tevens de uitgever van het boek, wilt overmaken. Wij gebruiken de donatie voor de kosten van vormgeving en drukken, daar verandert niets in. Voor alle donateurs – je kunt dus een email van mij verwachten 🙂

Wat misschien nog leuk is om te vertellen:
Op de dag dat we begonnen bleek in de Ashram, niet ver van waar ik woon, de 9-daagse hindoeïstische Navaratri viering voor de Universele Moeder te starten. Vandaag, 31 oktober, wordt binnen het Tibetaans boeddhisme ‘BoeddhaShakyamoenie’s neerdalen vanuit de hemel van 33’ gevierd. De moeder van de Boeddha was na haar dood in deze hemel wedergeboren, en uit dankbaarheid voor haar goedheid heeft de Boeddha toen drie maanden in deze hemel doorgebracht om les te geven aan de goden daar, en om zijn moeder te bevrijden uit samsara (cyclus van dood en wedergeboorte). Ik woon sinds kort in een boeddhistisch centrum, ben zelf geen boeddhist, en er heerst hier vandaag een gezellige bedrijvigheid want mensen zijn druk bezig met de voorbereidingen voor het ritueel dat zo start. Allemaal heel geheimzinnig, ik mag helaas niet meedoen. Waarom ik het deel. Zonder het bewust te zijn start en eindigt de crowdfunding voor Herstory op een universele ‘moeder’ feestdag. Zelf zal ik vanavond de periode afronden met Aarti zingen (lichtceremonie en zingen van mantra’s) in de Ashram.

Tot slot wil ik iedereen en zeker de auteurs bedanken die mee hebben geholpen bij het verspreiden van Herstory en natuurlijk de universele Moeder of het Leven zelf, als kracht – in mij, door mij heen en groter dan mij – .

Anja Beerepoot