Kort geleden ontving ik een voetwassing van Irmgard Cottaar.
Ik ben haar dankbaar dat ik de voetwassing & voetzalving zo zelf mocht ervaren. Het leeft in mij en ik hoop binnenkort zelf mijn eerste voetwassing te geven. In deze tekst heb ik geprobeerd te verwoorden wat ik graag aanraak met de voetwassing en in wordt aangeraakt. Herinner je de parel in je Zelf. De parel waar ik een paar jaar geleden ook over schreef (blog) en die ik sindsdien als ketting – ontvangen van mijn zus – draag.

JE BENT LEVEN, ONEINDIG MEER DAN JE IK 

WELKOM THUIS

Dag lieverd, wees welkom

Welkom thuis in het leven. 
Laat het gevoel van niet heel zijn, niet genoeg zijn,
het zoeken, materieel of spiritueel.
Je diepe verlangen om terug te keren naar huis, 
naar de sterren en de zon, naar de bron. 
Eenheid en rust. 

Herinner je de parel, de godsvonk, 
het deel dat het geheel spiegelt. 
Die parel ben jij. Jij bent het huis. 
Het Ene in jezelf waar jij uitdrukking van bent. 
Via het hart geopenbaard en 
volledig ontspannen in wat er gebeurt.

Wees welkom thuis, in het mysterie 
waar je bent, was en altijd zult zijn. 
Vrij en verbonden met het leven.

Lees meer: voetwassing & voetzalving