Over ons

Herstory komt tot stand door de warme inzet van een boel mensen. De profielen van alle auteurs zijn te vinden bij hun Herstory. Hier lees je een paar korte interviews met een aantal betrokkenen.

Anna Beerepoot: Priesteres
van het Leven en de Liefde

Anna Beerepoot is initiatiefneemster van Herstory. In 2006 ben ik gestart als onderneemster met FemaleFactor, toen een platform voor vrouwen, vanuit het idee dat het opnieuw waarderen en leven van de female factor, de vrouwelijke energie, vruchtbare aarde zou brengen voor vrouwen, mannen en de wereld om ons heen. Door de jaren heen ben ik steeds meer uitgenodigd mijn eigen fe-male factor te doorleven en doorvoelen en mijn ervaringen te delen met anderen. In 2017 ben ik gestart met Herstory.
Anna staat ingeschreven bij: Athenas en De Spreker

Lees HIER drie vragen aan Anna over Herstory.

Win Bück: redactie
Ik ben geïnteresseerd in nondualiteit en organiseer maandelijkse gespreksgroepen over dat onderwerp op de Veluwe. Daarnaast ben ik initiatiefnemer van het blog: Leeg en Bevrijd, een blog over Hein Thijssen en Nondualiteit. Voor Herstory verzorg ik mede de redactie van alle verhalen op het Nederlands.

Lees HIER drie vragen aan Win over Herstory.

Marion Kuiperi: auteur
Sinds 2009 heb ik mijn eigen bedrijf Ruimte voor Rituelen waar ik mensen bij belangrijke overgangsmomenten in hun leven begeleid met een ritueel op maat. Ook verzorg ik labyrintlopen, geef workshops over sterven en vier ik de grote wendes door het jaar. Iedere nieuwe maan is er een Rode tent bijeenkomst. Na mijn opleiding tot stembevrijder bij Jan Kortie bied ik wekelijks op laagdrempelige wijze mantrazang aan.

Lees HIER drie vragen aan Marion over Herstory

Joris Vincken, inspirator, auteur, componist
‘….Zo lang had ik gezocht. Eerst in de wereld, daarna in mezelf, om uiteindelijk te ontdekken dat wat ik werkelijk zocht, ik altijd al geweest was, dichterbij dan mijn adem, de eenvoud van dit moment, de bron van het verlangen. Er is geen sleutel, de deur was altijd al open geweest. Sterker nog, er is helemaal geen deur. Er is niets waar ik naartoe hoef, omdat ik er al ben en zonder het te weten altijd al was….’

Lees HIER drie vragen aan Joris over Herstory

Tanja en Jos: redactie
Tanja werkt als onafhankelijk onderzoeker, dagvoorzitter, coach, sociaal ondernemer, schrijver en spreker. Sinds 2014 is ze als verbinder betrokken bij Nederland Kantelt. Jos werkt als belastingadviseur.

Lees HIER drie vragen aan Tanja en Jos over Herstory

Ann Marie Ackaert, auteur
Ann Marie Ackaert is mama, oma, partner, dochter, wetenschapper, gezondheidsbegeleider, verhalenschrijver. Tuinieren, wandelen, reizen, lezen en muziekfestivals zijn geliefkoosde hobby’s. Ze is een kameleon met ruime interesses en altijd een hoop plannen op stapel.

Lees HIER drie vragen aan Ann Marie over Herstory