Herstory: deelnemen

Herstory geeft haar verhaal de ruimte. Vind jij dat ook belangrijk? Doe mee, reserveer jouw Herstory boek en kom als vriendin, vriend met je naam in het boek.

Met jouw bijdrage geef je de Stichting FemaleFactor de mogelijkheid voor het:

* uitgeven en publiceren van Herstory
* een bloemlezing met 20 inspirerende verhalen
* van een grote diversiteit aan auteurs: kunstenaars, archeologen, filosofen, storytellers, priesteressen, van diverse leeftijden, de jongste is begin 20 en de oudste is 70, die allemaal een ander stukje van Her-story belichten

Herstory linkt je aan al die prachtige verhalen van mensen voor jou en mensen van nu. Verhalen over je gevoed weten, het heilig huwelijk en de magie van het vrouwelijke. Hun verhalen zijn jouw verhaal, jouw verhaal is hun verhaal. Herstory laat je trots zijn op wie je bent en waar je vandaan komt. Herstory geeft je wortels en laat je voelen dat je onderdeel ben van iets groters. Herstory verbindt je met de rijkdom en kracht die van al deze verhalen uitgaat.

We zijn blij met jouw hulp!
Wil jij van betekenis zijn en een bijdrage leveren?

* Dat kan al voor 26,50 euro, exclusief verzendkosten
* Groep of netwerk, boven de 10 exemplaren krijg je 2 euro korting per boek
* Zo help je ons: in het najaar uitgeven en publiceren van Herstory
*
Schrijf je hier in of email naar anja@herstorybook.eu

Neem HIER een voorproefje van alle verhalen, waar je een korte samenvatting kunt lezen. Laat je uitnodigen door de auteurs om eens anders te kijken naar onze geschiedenis, heden en toekomst en misschien ook wel naar jezelf.

Dank je wel voor je aandacht en steun in welke vorm dan ook!

NAAR INTEKENFORMULIER