Vrijdag 23 november gingen we met zijn 5- en naar Amersfoort voor de Secretaresse Groeidag, georganiseerd door Ingrid Geul van Leading Lady (en dat is geen grap maar haar echte bedrijfsnaam..hoe toevallig).

Mirjana en Anja lieten in een plenaire ochtendsessie Typisch Jij! de secretaresses kennismaken met hun vrouwelijke talenten. ‘s Middags was het de beurt aan Masha en Masja met de workshop ‘Persoonlijk Leiderschap’ en Noël met ‘Work Life Balance’ ‘. Het was een superleuke dag met geïnteresseerde deelneemsters in een mooie locatie en goede sfeer. Dank je Ingrid voor de uitnodiging, we komen graag weer een keer!

Maar wat de deelneemsters er van vonden is natuurlijk nog veel belangrijker. Onze workshops werden met gemiddeld een 8 geëvalueerd. Dank jullie wel, daar zijn we heel blij mee! Verder schreef Ingrid, als een echte Leading Lady 🙂 een mooi evaluatieverslag:

Elke Secretaresse Groeidag nodigen we secretaresses uit te groeien en onbekende talenten van zichzelf te ontdekken. ‘Jezelf nog meer profileren’ was het thema van najaar 2012. Jezelf profileren door persoonlijke ontwikkeling, het bijleren van specifieke vaardigheden en het vergaren van extra kennis op je vakgebied.

Een secretaresse staat graag in de schaduw van haar manager. Lekker veilig en vooral niet te veel op de voorgrond. Echter, in deze veranderende markt wordt verlangd anders te werken. Dat betekent een prominentere rol voor de secretaresse. Het is nu extra belangrijk te laten zien wie je nu eigenlijk bent.

De plenaire sessie ‘Typisch jij! scoren vanuit je vrouwelijke talenten’ sloot naadloos aan op ons thema van dit najaar. Het strategisch inzetten van je talenten, leren omgaan met uitdagingen, weten welke voorkeursleiderschapsstijl je hebt, hoe je een ander kunt beïnvloeden. Kortom, hoe je jezelf laat zien in alles wat je doet; basisingrediënten voor een gelukkig (werk)leven.

DSCN9297v2

IMG_5144v2

Leading Lady, Mommy Dear, Passion Diva, Brave Sis, Loving Ally, Miss Feelgood, Serene Soul. Onder leiding van Anja Beerepoot en Mirjana Smolic (FemaleFactor) passeerden zeven vrouwentypen de revue. ”

Reacties na afloop waren o.a.:
• Het was een leuke verhelderende sessie.
• Super interessant en inspirerend.
• Erg leuk. Duidelijk. Leerzaam.
• Boven verwachting door inzet van acteur en afwisselende verhalen.
• Verfrissend.
• De combinatie van informatie krijgen, afgewisseld door rollenspel was een erg leuk samenspel! ”

Lees HIER de evaluaties.