Category: Leven

01
Jan

Thuis in het Leven – Anna Beerepoot

thuis in het leven
thuis in het moederland
thuis in het vaderland
thuis in het mensenland

Het leven nodigt je steeds opnieuw uit thuis te herkennen in elke persoon en situatie. Je bent leven, oneindig meer dan je ik. Schepper en schepping, één met alles.

Alles is al aanwezig in ons, de nieuwe aarde en de nieuwe hemel is er al.
We zijn hier niet zozeer om iets te doen, vooral om te “zijn”, om de nieuwe geboorte toe te laten in ons zijn op aarde. De onvoorwaardelijke en oordeelloze overgave aan de werkelijkheid in zijn totale volheid. Wat vraag het leven van jou?


Priesteres als ademend kanaal van de universele Moeder of Levengevende en -nemende Bron.

In 2006 ben ik gestart als onderneemster met FemaleFactor, toen een platform voor vrouwen, vanuit het idee dat het opnieuw waarderen en leven van de female factor, de vrouwelijke energie, vruchtbare aarde zou brengen voor vrouwen, mannen en de wereld om ons heen. Door de jaren heen ben ik steeds meer uitgenodigd mijn eigen female factor te doorleven en doorvoelen en mijn ervaringen te delen met anderen. Los van verhalen heb ik vrede en vreugde gevonden in de eenheid van Leven zijn.

In het verleden was ik enorm geïnspireerd door het werken met archetypen van Carl Jung en het boek van Jean Shinoda Bolen: Godinnen in elke Vrouw. Gevoed met die inspiratie was ik in 2012 de hoofdauteur van Typisch Jij!: Scoren vanuit je vrouwelijke talenten, top 5 Management Boek. In de afgelopen 20 jaar breidde mijn interesse zich uit tot yin- yang heelheid. Mijn aandacht verschoof steeds meer van vrouwen naar de veelal niet geleefde vrouwelijke energie die ons verbindt met het totale leven waardoor we uit ons lijden als afgescheiden individu kunnen komen.

 

E-mail:
anna@herstorybook.eu
 
 
Website:
annapriesteres.nl

 

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail
Blijf op de hoogte!

Wil je ook het laatste nieuws horen over het boek Herstory?  

We respecter jouw privacy.