Liefde is, de Weg, de Waarheid en het Leven – Anna Beerepoot

oude wijsheid / nieuwe inzichten / Leven

Liefde is de weg, de waarheid en het leven. Alles is Liefde maar we ervaren niet altijd liefde omdat we ook ons eigen donker, onze schaduw ervaren. Onze schaduw is niet een vijand of het kwaad maar juist een kans. Als we onze eigen schaduw hebben doorvoelt dan voelen we weer de liefde die we zijn. Ongeconditioneerd. Onze schaduw nodigt je uit om te stoppen met vechten, vluchten, bevriezen of behagen en te gaan voelen wat je zolang hebt onderdrukt. Om te ontspannen in wie je werkelijk bent en te leven met het hier-en-nu, precies zoals het is. Het is als een thuiskomen waar je nooit werkelijk weg was.

 


Priesteres als ademend kanaal van de universele Moeder of Levengevende en -nemende Bron.

In 2006 ben ik gestart als onderneemster met FemaleFactor, toen een platform voor vrouwen, vanuit het idee dat het opnieuw waarderen en leven van de female factor, de vrouwelijke energie, vruchtbare aarde zou brengen voor vrouwen, mannen en de wereld om ons heen. Door de jaren heen ben ik steeds meer uitgenodigd mijn eigen female factor te doorleven en doorvoelen en mijn ervaringen te delen met anderen. Los van verhalen heb ik vrede en vreugde gevonden in de eenheid van Leven zijn.

In het verleden was ik enorm geïnspireerd door het werken met archetypen van Carl Jung en het boek van Jean Shinoda Bolen: Godinnen in elke Vrouw. Gevoed met die inspiratie was ik in 2012 de hoofdauteur van Typisch Jij!: Scoren vanuit je vrouwelijke talenten, top 5 Management Boek. In de afgelopen 20 jaar breidde mijn interesse zich uit tot yin- yang heelheid. Mijn aandacht verschoof steeds meer van vrouwen naar de veelal niet geleefde vrouwelijke energie die ons verbindt met het totale leven waardoor we uit ons lijden als afgescheiden individu kunnen komen.

 

E-mail:
anna@herstorybook.eu

Website:
annapriesteres.nl