Events

We organiseren events op eigen initiatief of in samenwerking met of in opdracht van derden.

TALENTENDAG – 2013
[one_half]
banner talentendag 300x400px
[/one_half] [one_half_last]
Op de Talentendag laten platform FemaleFactor en vrouwenzorgverzekeraar Energiek je kennismaken met jouw vrouwelijke talenten en potentieel. Kracht begint bij zelfkennis en bouwen aan wie je echt bent en wat je van nature al bezit.

Op vrijdag 25 januari ben je van harte welkom bij Kameryck in Kamerik (Utrecht). De dag start met een levendige introductie Typisch Jij! door female expert Anja Beerepoot en actrice Mirjana Smolic.
Na een heerlijke lunch volgen 2 workshops naar keuze, oa ‘Authentiek Vrouwelijk Leiderschap’ en ‘Van Verleiden tot Ontwapenen – effectief beïnlvoeden’ door inspirerende trainsters uit het FemaleFactor-team.
Het programma wordt afgesloten met een netwerkborrel met andere vrouwelijke professionals. Lees meer
[/one_half_last]

FEMALE NIGHT – 2011
[one_half]
banner_female_night_animatie_extern
[/one_half] [one_half_last]
Female Night: een combinatie van serieus en leuk.
Thema: Basic Instinct.

De avond start met een inleiding op het thema door een gerenommeerd spreekster. Na een korte pauze waarin er tijd is om rond te lopen langs de services (kapper, schoonheidsspecialiste) of de expositie van kunstenaressen te bekijken, vervolgen we met 4 x 15 minutes of fame.

4 x 15 minutes of fame wordt verzorgd door vrouwen die het podium pakken om andere vrouwen te inspireren met een gedicht, muziek, personal story, (deel van) workshop, lezing. Lokale heldinnen uit de wereld van politiek, wetenschap, kunst – en cultuur, sport, bedrijfsleven etc. delen hun verhaal. Lees meer
[/one_half_last]

FEMALES AAN DE MAAS – 2008
[one_half]
FadM_flyer_A3_pres

FadM_flyer_A3_pres
[/one_half] [one_half_last]

Ondernemende vrouwen in de spotlights!
En Rotterdam zit er vol mee. Of je nu een reis, een relatie, het moederschap of je werk onderneemt maakt niet uit. Voor iedere behoefte een andere middag met een andere female in de hoofdrol.

Rotterdam, juni 2008 – FemaleFactor organiseert in het kader van het Rotterdamse La City festival (www.lacity.nl ) een week lang een programma geïnspireerd op haar zeven gastvrouwen. Elke dag staat een andere female centraal en komen andere vrouwenzaken aan bod. Van 30 juni t/m 6 juli is het Strand aan de Maas de hotspot voor jou, je keuzes, je ambities en je mogelijkheden. Lees meer

Download:
flyer voorkant
flyer achterkant

[/one_half_last]

PASSIE REVUE – 2008
[one_half]
FF-Passie-Revue-flyer-voor2
[/one_half] [one_half_last]
Vier je Passie, je Kracht, je Vrouw-zijn
Een avond vol herkenbare verhalen, inspirerende ideeën en te overwinnen uitdagingen aangevuld met de nodige dosis zang en dans tot in de kleine uurtjes.

FemaleFactor en StyLiesh organiseren een spetterende Passie Revue voor vrouwen in het barokke Prinses theater in Rotterdam. Oelala…très jolie et magnifique! Lees meer
[/one_half_last]