Crowdfunding

Herstory geeft Haar verhaal de ruimte.

Zeg JA tegen het Leven en doe mee met onze Crowdfunding van Dag van de Duurzaamheid 10 oktober t/m 30 oktober!
Herstory is een inspiratie boek met 20 hartverwarmende verhalen over de levenskracht van het vrouwelijke, de universele Moeder, in al haar verschijningsvormen:

– onze aardse moeder, Hemelse Moeder (de Godin), moeder aarde –

Herstory is een dynamisch project met veel liefde opgezet door Anja Beerepoot en warm ontvangen door alle auteurs die zonder betaling hun verhaal schreven. Ook de redactie is kosteloos gedaan door mensen uit het eigen netwerk. Voor de volgende stap, de vormgeving, hebben we financiering nodig. Tegelijkertijd willen we meer mensen bereiken. Herstory is veelkleurig en misschien wel een beetje van ons allemaal. Help je mee om het kloppende Herstory hart te verspreiden?

Met jouw bijdrage geef je de Stichting FemaleFactor de mogelijkheid voor het:
* vormgeven en drukken van Herstory boek en E-book
* een bloemlezing met 20 inspirerende verhalen
* van een grote diversiteit aan auteurs: kunstenaars, archeologen, filosofen, storytellers, priesteressen, van diverse leeftijden, de jongste is begin 20 en de oudste is 70, herstories van vrouwen èn mannen, die allemaal een ander stukje van het geheel belichten

We zijn blij met jouw hulp!
Wil jij van betekenis zijn en een bijdrage leveren? Doe mee met onze crowdfunding, reserveer alvast jouw Herstory boek en E-book via www.voordekunst.nl. Dat kan al voor 10 euro. Er zijn bovendien nog meer mogelijkheden om Herstory te steunen, daarvoor verwijs ik naar de verschillende crowdfundingspakketten.

Steunen zonder rewards, maak dan je bijdrage over naar NL 95 RABO 0101781997 t.a.v. Stichting FemaleFactor  – vermeld Herstory dan komt het goed terecht.

● Extra: kom ook 20 oktober naar de eerste Herstory huiskamerontmoeting

Dank je wel voor je aandacht en steun in welke vorm dan ook!

NAAR CROWDFUNDING PLATFORM VOOR DE KUNST